Hvem er vi?

Neijing Skolen i norge

NeiJing skolen i Norge ledes av Edel Huru. Stiftelsen Ling ble dannet 17. desember 1995. 

Klinikken på skolen har i disse årene mottatt mange pasienter. Den er åpen i hverdagen med behandlinger på formiddag og ettermiddag. 

Undervisningen er basert hovedsakelig på helgeseminarer. Det undervises i Tradisjonell Kinesisk Medisin med den gamle orientens filosofi og i forskjellige behandlingsformer fra denne tradisjonen

Aktiviteter på Neijing Skolen

Neijing skolen internasjonalt

NeiJing skolen er en internasjonal skole, som er tro mot den tradisjonelle kinesiske medisin. Skolen er stiftet i Spania, og har som læremester Dr. J. L. Padilla Corral.

Det finnes Neijing skoler i en rekke land i Europa og Sør Amerika, samt i New York. Hovedskolen heter Tian og befinner seg i Spania. Sammensluttet med den internasjonale organisasjonen «Asociación hispanoamericana de Acupuntura y Tradicion oriental, Beijing 84», som fremmer den Tradsijonelle Kinesiske Medisin og forskningsresultater gjennom internasjonale kongresser.

Link til Neijing Skolen – Tian i Spanina:

https://www.escuelaneijing.org/es/

Vår tradisjon

Tradisjonell Kinesisk Medisin har sitt opphav fra mer enn fem tusen år tilbake. Den har stadfestet sin effekt gjennom pasientbehandling og med moderne forskningsmetoder. Verdens helseorganisasjon har gitt sin fordelaktige anbefaling. Tradisjonell Kinesisk Medisin utgjør ikke på noen måte en konfrontasjon med den moderne medisinen.

NeiJing som vi kan oversette til «Avhandling om det indre» er delt i to deler So Wen og Ling Shu. Disse gamle skriftene fra de store mestrene omhandler hvordan eksistensen oppfattes og hvordan mennesket bør befinne seg i sitt univers. Hovedsakelig en avhandling om hvordan leve livet.