klinikk

Behandlinger

Klinikken ved Neijing Skolen – Stiftelsen Ling har behandlet pasienter siden oppstarten i 1995. Klinikken har sitt fotfeste i Tradisjonell kinesisk medisin, og benytter både nåler, moxa og qi gong i behandlingen. Skolens grunnlegger Dr. Padilla er ansett som en mester i faget og har skrevet mange bøker om hvordan man bruker den tradisjonelle behandlingesmetoden for å kunne kurere sykdom. 

Tradisjonell Kinesisk Medisin har sitt opphav fra mer enn fem tusen år tilbake, og har stadfestet sin effekt gjennom pasientbehandling, og i dag gjennom moderne forskningsmetoder. Verdens helseorganisasjon har gitt sin fordelaktige anbefaling. Tradisjonell Kinesisk Medisin utgjør ikke på noen måte en konfrontasjon med den moderne medisinen.

NeiJing som vi kan oversette til «Avhandling om det indre» er delt i to deler So Wen og Ling Shu. Disse gamle skriftene fra de store mestrene omhandler hvordan eksistensen oppfattes og hvordan mennesket bør befinne seg i sitt univers. Hovedsakelig en avhandling om hvordan leve livet.

Klinikken tilbyr behnadling hver dag kl. 10.00 og kl. 18.00.   Fredager bare klokken 10.

For bestilling av time : ring 909 52 213


Neijing Skolen i Norge har også en avdeling i Øst Finnmark i en ydillisk bygd ved navn Skallelv. Her kan man få behandling av akupunktør og lærer Åshild Huru. Telefon 97716576